nedräkning pågår, nio dagar kvar

Om nio dagar flyttar vi vagnen, allt i huset är sålt och det är inte direkt beboeligt nu, så vi har valt att flytta in i vagnen på tomten som en försmak på vad som komma skall.
Vagnen ska tyvärr in för lite småfix och firman ville ha den från tisdag till lördag, så bokade nyss hotell i Eskilstuna, inte ofta man bor så i sin egen stad men varför inte... Lilla hotellet låter... inte stort.
Mycket faller på plats nu, båtplats blev ordnad i Mälarbaden bredvid campingen så det blir nog ganska många fisketurer extra under sommaren, känns som allt går bra nu.
Och allt faller på plats... Anne fick ett ställage som ramlade över  henne på jobbet och nu har hon ont i armen igen, dock inte lika illa som förra gången som det verkar, hon måste lära sig att inte hela tiden stå ivägen.
Fixarhelg från och med imorgon, ska städa ur båten och fick oväntat en båtuppställningsplats som kostar gratis till säsongen börjar.
Och som grädde på moset, förlängt på dagtidsjobbet så jag behöver i alla fall inte tillbaka till skiftet förrän tidigast efter sommaren och hoppas verkligen jag kan vara kvar där, så skönt att sköta sig själv.
 
 
 

RSS 2.0